Пошук
Close this search box.

Онлайн-зустріч «Розмовного клубу івриту» – покращуйте свої мовні навички з «Натівом»

Фото:НАТІВ

10 липня о 18:30 відбудеться чергова онлайн-зустріч «Розмовного клубу івриту» – מועדון דיבור בעברית, організована Центром вивчення івриту в Україні “Натів”. Захід стане чудовою нагодою для всіх бажаючих попрактикувати свій розмовний іврит у комфортній та підтримуючій атмосфері.

Спікером заходу виступить Розалія Юнаєв, посланниця “Натіву” в Україні. Темою зустрічі стане цікава подорож віртуальними залами ізраїльських музеїв під назвою «Давайте підемо в музей в Ізраїлі» – !בואו נלך למוזיאון בישראל.

Для участі в «Розмовному клубі івриту» необхідно мати другий рівень володіння мовою відповідно до стандартів Центру вивчення івриту “Натів”. Учасники також отримають спеціальні матеріали для підготовки перед зустріччю, що дозволить зробити заняття ще більш продуктивним та цікавим.

Реєстрація на захід є обов’язковою і відкрита за посиланням: Натів. Кількість місць обмежена, тому радимо не зволікати з реєстрацією.

Зустріч проходитиме на платформі Google Meet, з якою рекомендується ознайомитися заздалегідь для уникнення технічних труднощів під час заходу.

Про це повідомляє портал новин Time Ukraine Israel, посилаючись на офіційну сторінку Натів у Facebook.

Не втрачайте можливість покращити свої мовні навички та поринути в культурний світ Ізраїлю разом з «Натівом». Чекаємо на вас!

НОВИНИ