Пошук
Close this search box.

Операція в Шаджаї: виявлено ракети ХАМАСу великого радіусу дії

Фото: depositphotos

98-та повітряно-десантна дивізія та 7-ма бронетанкова бригада продовжують очищення від терористів кварталу Шаджаї, що розташований між містом Газа і Західним Негевом.

У повідомленні прес-служби ЦАХАЛу зазначено, що ізраїльські сили проводять бойові дії як на землі, так і у тунелях ХАМАСу. Солдати виявили декілька шахт тунелів у Шаджаї, нейтралізували міни на вході та знищили склади зброї, включаючи ракети великого радіусу дії. Прес-секретар ЦАХАЛу зазначив, що це свідчить про спроби ХАМАСу повернутися у цей район. “Ми виявили значну кількість ворожої інфраструктури, зброї та ракет великого радіусу, які можуть досягти центру Ізраїлю, а також мінометні снаряди, якими обстрілюють Західний Негев”, – прокоментував офіцер з штабу 890-го батальйону десантників.

Зранку ЗМІ повідомили про знищення у Шаджаї групи терористів із протитанковими ракетами. Десантники передали ВПС координати, і група з РПГ була знищена з повітря.

Одночасно сили Центрального округу здійснюють операцію проти терористів у Самарії. В суботу рано ввечері сили ЦАХАЛу ввійшли до табору біженців Балата в Шхемі. Там їх обстріляли, і вони відповіли вогнем. За палестинськими даними, поранено 6 осіб.

Джерело: israelinfo

НОВИНИ