Пошук
Close this search box.

Трагічний обстріл на Харківщині: Родина постраждала під час господарських робіт

фото:Харківська Обласна Адміністрація

Ранок суботи, 6 липня, у тихому селі Одноробівка на Харківщині перетворився на справжній кошмар. Подружжя займалося звичайними господарськими справами на своїй ділянці, коли несподівано розпочався артилерійський обстріл з боку російських військ.

Внаслідок обстрілу загинув відомий місцевий волонтер. Його дружина отримала серйозні поранення і була терміново доставлена до лікарні у Харкові. Про це повідомив голова Золочівської громади Віктор Коваленко у коментарі для Суспільне Харків.

“Це був звичайний день, і ніхто не очікував такого жахіття. Наш волонтер був людиною великого серця, завжди готовий допомогти кожному. Його втрата – непоправна. Його дружина наразі перебуває у важкому стані в лікарні, і ми всі сподіваємося на її швидке одужання,” – сказав Коваленко.

Загиблий волонтер був відомий своєю безкорисливою допомогою місцевим жителям. Його доброта і відданість громаді залишаться у пам’яті кожного, хто його знав. Місцеві мешканці у скорботі висловлюють свої співчуття родині загиблого.

Цей інцидент вкотре нагадує про небезпеку, яка нависла над мирним населенням у прифронтових зонах. Російські обстріли продовжують нести смерть і руйнування, торкаючись кожного аспекту життя українців.

Мешканці Одноробівки тепер ще більше об’єднані у своїй рішучості протистояти агресії та зберігати пам’ять про своїх героїв. Вони закликають до негайного посилення безпеки у регіоні та підтримки постраждалих родин.

Під час війни кожен день приносить нові виклики, але українці залишаються непохитними у своїй боротьбі за мир та справедливість на своїй землі.

НОВИНИ