Пошук
Close this search box.

Ці демократи можуть стати впливовими фігурами в найближчому майбутньому

Фото:Depositphotos

Як повідомляє The New York Times, у п’ятницю президент Джо Байден підтвердив свій намір продовжувати участь у президентській гонці. Однак, якщо він вирішить вийти з неї, група маловідомих демократів стане визначальною у виборі нового лідера.

Демократичний Національний з’їзд та його роль

Серед 3939 делегатів Демократичного національного з’їзду є юристи, активісти, вчителі та релігійні лідери. У випадку виходу Байдена з гонки, саме ці делегати будуть обирати нового кандидата на президентський пост.

Вірність Байдену та можливі заміни

Більшість делегатів залишаються вірними Байдену, незважаючи на можливі труднощі. Філ Суонхорст, голова демократів округу О-Клер, заявив, що буде слідувати вказівкам партійного керівництва, якщо виникне потреба обирати нового кандидата. Рональд Мартін, викладач та член профспілки вчителів, підкреслив, що підтримує Байдена і готовий оцінити всі можливі альтернативи у разі його виходу з гонки.

Підтримка віце-президента Харріс

Багато делегатів, такі як Л. Жанетт Моблі, розглядають віце-президента Камалу Харріс як можливу заміну Байдену. Вона вважає Харріс здатною кандидатурою, але висловлює занепокоєння щодо готовності країни до жінки-президента. Інші, такі як Дейв Джейкобсон, називають Харріс логічним вибором і підкреслюють її роль у зміцненні партії на майбутніх виборах.

Складність вибору та єдність партії

У випадку виходу Байдена, делегати опиняться перед складним вибором. Однак багато з них готові слідувати його рекомендаціям і зберігати єдність партії. Цей процес може стати вирішальним для майбутнього Демократичної партії та всієї країни.

Підсумки

Поки президент Байден впевнено заявляє про свою участь у гонці, майбутнє Демократичної партії може залежати від групи маловідомих, але рішучих делегатів, готових взяти на себе відповідальність за вибір нового лідера. У їхніх руках – доля партії і, можливо, країни.

НОВИНИ