Пошук
Close this search box.

Ракетний удар по дитячій лікарні Києва

Фото:telegram

Мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі про трагічний інцидент: ракета влучила в одне з приміщень дитячого медичного закладу. На даний момент відомо про трьох постраждалих.

Один з постраждалих був госпіталізований, двом іншим надали допомогу на місці. Також перевіряється інформація про одного загиблого.

Деталі інциденту з’ясовуються ,інформація оновлюється…

Оновлена інформація про постраждалих у столиці:

На даний момент відомо про 11 постраждалих у різних районах столиці. 8 із них було госпіталізовано. Інформація оновлюється. Слідкуйте за подальшими новинами для отримання актуальних даних.

Мер Києва прокоментував обстріл дитячої лікарні: “Це жах і геноцид!”

відео:https:vitaliy_klitschko

Мер Києва Віталій Кличко різко засудив черговий варварський обстріл столиці, який призвів до трагедії в одній з дитячих лікарень міста. У результаті ворожого удару будівля зазнала значних руйнувань, і наразі більше сотні рятувальників працюють над розбором завалів, щоб знайти і врятувати постраждалих.

“Це жах і геноцид! Ворог цілеспрямовано б’є по найуразливішим – нашим дітям, нашим лікарням. Така жорстокість не може бути виправдана”, – заявив Кличко у своєму зверненні до громадян.

Він також підкреслив, що місто робить усе можливе для надання допомоги постраждалим та забезпечення безпеки своїх жителів.

Віталій Кличко звернувся до міжнародної спільноти з проханням надати ще більше підтримки Україні в її боротьбі проти агресора і наголосив на необхідності негайної реакції для припинення подібних актів варварства.

Віталій Кличко повідомляє про трагедію у Шевченківському районі.

У житловому будинку на Сирці повністю знищений один під’їзд, а кілька інших зазнали серйозних пошкоджень. Рятувальники зараз працюють на місці події, намагаючись дістати людей з-під завалів – голоси постраждалих чують. Інших мешканців евакуювали. Пошкоджень зазнав також будинок, що розташований навпроти.

Відео:vitaliy_klitschko

Станом на зараз :Двоє постраждалих від сьогоднішньої атаки ворога чоловіків, які були госпіталізовані, померли в  одній з лікарень Києва.

НОВИНИ