Пошук
Close this search box.

У сучасному світі бізнес-форуми стали невід’ємною частиною економічного розвитку та міжнародної співпраці. Ці заходи є ключовими платформами, які об’єднують інноваторів та новаторок, підприємців та підприємниць, бізнес-лідерів та бізнес-лідерок з усього світу, сприяючи обміну ідеями, налагодженню партнерства та просуванню новітніх технологій. Одним з яскравих прикладів такого форуму є щорічний GLOBAL BUSINESS WEEK, який цьогоріч відбувся у Стамбулі та зібрав учасників й учасниць з п’яти континентів.

Об’єднання Інновацій та Креативності

Багато років поспіль, долучаючись до організації та проведення GLOBAL BUSINESS WEEK, я отримую неймовірний досвід та надихаюсь історіями успіху моїх колежанок та колег. Кожен наш форум насичений бізнес-проєктами та соціально важливими ініціативами. А спікери та спікерки з України, США, Австралії, Тайваню, Казахстану, Туреччини, Узбекистану, Франції, Британії, Таджикистану, Канади, ОАЕ та інших країн продемонстрували безмежні можливості для розвитку та співпраці.

Стамбул, як місто, що поєднує Європу та Азію, став ідеальним місцем для такого міжкультурного обміну. Саме тут нам вдалось дізнатися більше про культуру своїх колег, що в майбутньому сприятиме побудові міцних міжособистісних та професійних зв’язків. В сучасному глобалізованому світі, де розуміння та повага до культурних відмінностей стають ключовими для успішного бізнесу, це має надзвичайне значення.

Підтримка України та роль жінок у бізнесі

Особливе місце на форумі, як завжди, займала підтримка України. У реаліях сьогодення надзвичайно важливо підтримувати один одного не лише в бізнесі, але й показувати солідарність з країнами, які переживають складні часи. Виступаючи на форумі закликала міжнародну спільноту долучатися до підтримки нашої країни в умовах війни. Адже саме українці сьогодні стоять на захисті європейських цінностей та протистоять ворогу, який не має жодних моральних цінностей. 

Як Голова Вищої Ради Клубу Успішних Жінок World Woman Club мала честь вручити щорічну головну нагороду – Women Nobel Peace. Ця відзнака символізує величезний внесок жінок у розвиток бізнесу та суспільства в цілому. Визнання ролі жінок у бізнесі є надзвичай важливим, адже їхній внесок часто є недооціненим, а підтримка жінок-підприємниць сприяє розвитку більш рівноправного та процвітаючого суспільства.

Важливість бізнес-форумів

Підтримка міжнародних бізнес-форумів важлива для економічного зростання та розвитку підприємництва для кожної країни світу. Ці заходи слугують платформою для обміну ідеями, налагодження співпраці та просування інновацій. Вони сприяють розвитку міжнародних зв’язків, що допомагає стимулювати економічне зростання та створювати нові робочі місця.

Бізнес-форуми також надають можливість для малих та середніх підприємств знайти нові ринки збуту, партнерів для співпраці та отримати доступ до передових технологій та знань. Вони сприяють глобальній інтеграції та взаємодії, що є важливим фактором для стабільного розвитку світової економіки.

GLOBAL BUSINESS WEEK у Стамбулі став яскравим прикладом того, як міжнародні бізнес-форуми можуть об’єднувати людей з різних куточків світу задля досягнення спільної мети – розвитку бізнесу та суспільства. Це більше, ніж просто подія – це платформа, де зустрічаються інновації, креативність та підприємництво, створюючи нові можливості для зростання та співпраці.

Давайте разом змінювати цей світ! Долучайтесь до нашої спільноти сучасних, прогресивних жінок https://world-woman.com/ 

По усім питанням можете звертатися до мене в особисті: https://www.facebook.com/lyudmila.stanislavenko або https://t.me/lyudmila_stanislavenko