Пошук
Close this search box.

Кампанія Байдена впевнена в перемозі у 2024 році, незважаючи на опитування

Фото:Depositphotos

Кампанія президента Джо Байдена впевнена у своїй перемозі на майбутніх виборах 2024 року. У новій записці, отриманій The Washington Post, вищі посадові особи Байдена заявляють, що зосереджені на ключових штатах «синьої стіни» – Мічигані, Вісконсині та Пенсильванії, ігноруючи зміни в опитуваннях після виступу президента на дебатах.

Згідно із запискою, кампанія Байдена має намір поділитися цими стратегічними пріоритетами з занепокоєними сенаторами-демократами на сьогоднішній зустрічі. Незважаючи на нещодавні результати опитування Washington Post-ABC News-Ipsos, які показують, що більшість демократів по всій країні вважають, що Байден повинен завершити свою кампанію з переобрання після його виступу на дебатах з Дональдом Трампом минулого місяця, кампанія залишається впевненою у своєму курсі.

Результати опитування суперечать твердженням Байдена про те, що тільки партійні еліти хочуть, щоб він пішов у відставку. Вищі посадові особи кампанії підкреслюють, що їхня стратегія полягає у посиленні підтримки у критично важливих штатах, які можуть стати вирішальними на виборах.

Ці заяви кампанії Байдена відбуваються на тлі зростаючого тиску всередині Демократичної партії. Багато членів партії висловлюють сумніви у здатності Байдена утримати свої позиції, враховуючи його виступ на дебатах та поточні опитування громадської думки.

Втім, штаб Байдена переконаний, що їхня стратегія зосередження на ключових штатах принесе плоди і забезпечить перемогу на виборах 2024 року.

НОВИНИ