Пошук
Close this search box.

Джо Байден поступово одужує від Covid-19

Фото:Depositphotos

Президент США Джо Байден продовжує відновлюватися після захворювання на Covid-19. За інформацією пресслужби Білого дому, з посиланням на особистого лікаря президента Кевіна О’Конера, деякі симптоми захворювання ще залишаються.

Зокрема, у Байдена зберігається слабкий кашель та хрипота, хоча загальний стан здоров’я значно покращився. Президент продовжує приймати антивірусний препарат Paxlovid.

“Пульс, артеріальний тиск, частота дихання та температура залишаються абсолютно нормальними. Насичення крові киснем продовжує залишатися відмінним за кімнатного повітря. Його легені залишаються чистими”, – йдеться в офіційному листі лікаря.

Незважаючи на захворювання, Джо Байден продовжує виконувати свої президентські обов’язки в повному обсязі. Це підкреслює його стійкість та відповідальне ставлення до своїх обов’язків.

18 липня у президента США був виявлений позитивний результат тесту на коронавірус. Він самоізолювався у своєму будинку в Рехобот-Біч, штат Делавер. Це вже не перший випадок зараження Covid-19 для 81-річного Байдена – попередній випадок був зафіксований у 2022 році.

Випадок Джо Байдена нагадує про важливість дотримання рекомендацій з охорони здоров’я та вакцинації для всіх громадян.

НОВИНИ