Пошук
Close this search box.

Олімпійський комітет Ізраїлю відреагував на загрози проти спортсменів у Парижі

Фото: depositphotos

Вчора Олімпійський комітет Ізраїлю зробив офіційну заяву у відповідь на загрози, спрямовані проти кількох ізраїльських спортсменів, які беруть участь в Олімпійських іграх у Парижі. У заяві підкреслюється, що Ізраїль зосередиться виключно на спортивних досягненнях і ігноруватиме прояви ненависті, не піддаючись жодним загрозам.

Комітет зазначив, що ізраїльські спортсмени зіткнулися з хвилею ненависті та загроз. У документі також висловлюється вдячність владі Ізраїлю та Франції за їх невтомні зусилля щодо забезпечення безпеки олімпійської делегації.

Олімпійський комітет Ізраїлю заявив, що відповідь на ненависть буде дана на спортивній арені. Ізраїльська делегація продовжить представляти ізраїльські та олімпійські цінності з гордістю, відданістю та справедливістю, не дозволяючи загрозам відволікти їх від головної мети – спортивних досягнень.

Парижська прокуратура повідомила про початок розслідування загрози вбивства трьом ізраїльським спортсменам. Відомо, що олімпійська делегація отримала електронні листи з погрозами, що спонукало французькі влади вжити заходів для забезпечення безпеки та розпочати розслідування.

Джерело: cursorinfo

НОВИНИ