Пошук
Close this search box.

Трагедія в Нікополі: артобстріл забрав життя матері і доньки,в місті десятки пошкоджень

Фото: телеграм Дніпровська ОДА (ОВА)

Як повідомляє Сергій Лисак / Дніпровська ОДА (ОВА) Нікополь сьогодні переживає важкі часи після артобстрілу, що відбувся в місті. Внаслідок атаки, проведеної окупаційними військами, загинули дві загинули дві жінки – мати й донька. Одній було 40 років. Іншій сьогодні виповнилося 72. трагедія викликала глибоке співчуття та обурення в українському суспільстві.

Російські війська обстріляли Нікополь десятками снарядів, завдавши великої шкоди місту. Внаслідок цього артобстрілу понівечені багатоповерхівки, пошкоджені приватні будинки, а також серйозно постраждали пожежна частина, коледж, школа та автобуси. У одній з багатоповерхівок спалахнув балкон, що додатково ускладнило ситуацію.

Окрім трагічних втрат, є також постраждалий. 46-річний чоловік отримав поранення, але, на щастя, його життя не загрожує. Він перебуває на амбулаторному лікуванні.

Ця подія стала черговим нагадуванням про ціну війни та невимовні страждання мирних жителів. Місто та його мешканці потребують підтримки та допомоги, щоб відновити зруйноване й пережити цей важкий час.

НОВИНИ