Пошук
Close this search box.

Генерал Сирський: Запеклі бої та контрдиверсійні заходи – Оновлення з фронту

Фото: телеграм Сирський

Інтенсивні бойові дії на всіх напрямках

Як повідомив Головнокомандувач Збройних Сил України, на всіх напрямках наступу противника тривають бойові дії різної інтенсивності. Ворог зазнає великих втрат, але подекуди має незначний успіх. Під час активних бойових дій тактичні позиції військ можуть змінюватися кілька разів протягом доби, але наразі суттєвих змін не відбулося.

Контрдиверсійні заходи

Сили Національної поліції, СБУ та Військової служби правопорядку проводять контрдиверсійні дії. Підрозділи виявляють та знешкоджують диверсійні групи противника в районах міської забудови на Торецькому напрямку. Це дозволяє забезпечувати безпеку мирного населення та зменшувати активність ворожих сил.

Робота в бригадах

Основні завдання моєї роботи у бригадах полягають у вивченні обстановки безпосередньо в районах бойових дій, аналізі ефективності виконання бойових завдань, вирішенні проблемних питань забезпечення підрозділів боєприпасами, БПЛА, засобами РЕБ та наданні допомоги командирам в організації бойових дій.

Зустрівся з командирами підрозділів бригад, спільно обговорили шляхи підвищення стійкості оборони. Наші командири продовжують демонструвати високий рівень професіоналізму та рішучості в умовах постійного тиску противника.

Подяка захисникам

Висловлюю щиру вдячність солдатам, сержантам і офіцерам за їхню мужність та хоробрість у захисті України. Ваша відданість та самопожертва є надійною опорою нашої держави в цей складний час.

Слава Україні!

НОВИНИ