Пошук
Close this search box.

Трамп піднімає градус: особисті нападки на Камалу Гарріс і критика її економічної політики

Дональд Трамп

На прес-конференції в своєму гольф-клубі в четвер Дональд Трамп знову атакував віце-президента Камалу Гарріс, яка є його суперником на майбутніх виборах. Під час 90-хвилинного виступу він присвятив більше половини свого часу критиці Гарріс, зокрема назвав її «комуністкою» і звинуватив у спробі використати систему правосуддя проти нього, повідомляє Politico .

Дональд Трамп. Фото:Charly Triballeau/AP

Хоча союзники Трампа неодноразово попереджали його про ризики особистих нападок, які можуть відштовхнути виборців, Трамп продовжує дотримуватися жорсткої лінії. Він заявив: «Я вважаю, що маю право на особисті нападки. Я не дуже поважаю її». Трамп також додав, що «дуже злий на неї за використання системи правосуддя проти мене», натякаючи на можливі правові проблеми, які його турбують.

Водночас колишній президент заявив про свої економічні плани, хоча не оголосив про жодні конкретні ініціативи. Він пообіцяв знизити ціни на енергоносії на 50% протягом перших 12 місяців перебування на посаді, хоча раніше він зазначав, що це може бути складно досягти.

Це сталося на тлі того, як Камала Гарріс просуває свою економічну платформу, зокрема щодо зниження цін на продукти харчування. Трамп не залишив це без уваги, заявивши, що її пропозиції нагадують «комуністичний контроль цін», що, на його думку, може мати протилежний ефект.

Трамп також зазначив, що, незважаючи на те, що Камала Гарріс випереджає його в опитуваннях, він вважає, що її буде легше перемогти, ніж Джо Байдена. Він назвав Гарріс і її віце-президента Тіма Уолза «радикалами», піддавши критиці їхні політичні ініціативи.

Після прес-конференції Трамп провів захід, присвячений боротьбі з антисемітизмом, де висловив сумніви щодо позиції Гарріс, зважаючи на те, що її чоловік є євреєм. Він заявив, що радикальні елементи у Демократичній партії загрожують безпеці Ізраїлю, і що обрання Гарріс президентом може призвести до катастрофічних наслідків для цієї країни.

Така тактика Трампа, спрямована на дискредитацію опонента та посилення свого електорального впливу, показує, що кампанія набирає обертів і стає дедалі жорсткішою.

НОВИНИ