Пошук
Close this search box.

Тейлор Свіфт відреагувала на зрив концертів у Відні

Тейлор Свіфт у рамках туру Eras у Іст-Ратерфорді (Фото EPA / TASS)

Тейлор Свіфт у рамках туру Eras у Іст-Ратерфорді (Фото EPA / TASS)

Американська співачка Тейлор Свіфт висловила своє «нове почуття страху» після зриву терористичної змови, яка була спрямована проти її концертів у Відні. Вона також зазначила, що відчула себе «спустошеною» через скасування концертів, повідомляє Reuters .

Співачка похвалила владу за те, що їй вдалося запобігти змові, метою якої було завдати великої шкоди на стадіоні Ернста Хаппеля, де мали відбутися її концерти.

«Завдяки їм (владі), ми оплакуємо концерти, а не людські життя», — написала Свіфт в Instagram у своєму першому публічному коментарі після того, як стало відомо про запланований напад два тижні тому.

Поліція Австрії затримала 19-річного чоловіка, який визнав, що планував організувати «кровопролиття» на концертах Swift у рамках Eras Tour.

«Скасування концертів у Відні було жахливим», — сказала Свіфт. «Причина скасування наповнила мене новим почуттям страху і величезною провиною через те, що так багато людей планували відвідати ці шоу».

Тейлор Свіфт пояснила, що вирішила «направити всю свою енергію на забезпечення безпеки майже півмільйона людей, які прийшли на її шоу в Лондоні».

Вона також пояснила, чому досі не коментувала терористичну змову, спрямовану проти її концертів у столиці Австрії. Концерти в Лондоні пройшли без інцидентів, останній відбувся у вівторок і став завершенням європейської частини туру Eras Tour.

«Я вирішила не коментувати це питання раніше, оскільки не хотіла ризикувати безпекою наступних концертів», — сказала Свіфт. «Я хочу бути дуже чіткою: я не буду публічно обговорювати нічого, якщо вважаю, що це може спровокувати тих, хто хоче завдати шкоди моїм фанатам».

«У таких випадках „мовчання“ насправді є ознакою самоконтролю», — додала вона.

Тур Eras Tour, який вже став найкасовішим у історії, зараз на перерві. Він відновиться з фінальною серією концертів з жовтня по грудень у США та Канаді.

НОВИНИ