Пошук
Close this search box.

Мерайя Кері оголосила про трагічну втрату матері та сестри в один день

Світ музики приголомшений трагічною новиною: американська співачка Мерайя Кері повідомила, що її мати, Патріція, та сестра Еллісон померли в один день минулого вихідного. У заяві, опублікованій у понеділок, легендарна виконавиця висловила своє горе.

«Моє серце розбите від того, що я втратила маму цього вікенду. На жаль, у жахливому повороті подій, моя сестра також пішла з життя в той самий день», — сказала Кері.

Сестра співачки, Еллісон Кері, також була відомою публічною фігурою, а їхня мати Патріція Кері, яка мала 87 років, була оперною співачкою та викладачкою вокалу, походила з ірландсько-американської родини.

Мерайя поділилася, що відчуває себе благословенною, оскільки мала можливість провести час із матір’ю за тиждень до її смерті. Однак артистка попросила про приватність у цей важкий для її родини час. Подробиці причин смерті обох жінок не розголошуються.

Варто зазначити, що у своїх мемуарах 2020 року The Meaning of Mariah Carey співачка детально описала складні стосунки з матір’ю, відзначаючи, що вони завдали їй «багато болю та непорозуміння».

НОВИНИ