Пошук
Close this search box.

Ізраїль переміг Україну в Кубку Девіса на Кіпрі без глядачів

Фото: sport.ua

Гра тенісистів з двох воюючих країн проходила в дружній атмосфері.Збірна Ізраїлю перемогла Україну з рахунком 3:1 у рамках першої світової групи Кубка Девіса. Матч відбувся 14 вересня на Кіпрі та проходив без глядачів через міркування безпеки. Незважаючи на конфлікти, що тривають в обох країнах, змагання між командами пройшло в атмосфері спортивної дружби.Про це повідомив портал vesty.co.il

Перші два матчі принесли перемогу ізраїльтянам. Ішай Оліель обіграв українського тенісиста Олександра Овчаренка з рахунком 0:6, 6:4, 6:4, а Даниель Цукерман здолав Віталія Сачка з упевненим рахунком 6:2, 6:2.

Третя гра парного розряду між ізраїльтянами Даниелем Цукерманом та Рої Степановим і українцями Олексієм Крутихом та Іллею Бєлобородьком закінчилася на користь України. Ізраїльська пара програла 5:7, 6:7 (7:9), що скоротило загальний рахунок до 2:1.

Розв’язка матчу наступила в четвертому поєдинку, коли Ішай Оліель зустрівся з Олексієм Краветичем, який замінив хворого Віталія Сачка. Після напруженого протистояння ізраїльтянин здобув перемогу з рахунком 2:6, 6:3, 6:7, поставивши остаточну крапку в матчі. Український тенісист не зміг реалізувати матчбол при рахунку 5:1 у вирішальному сеті та програв гру.

Завдяки цій перемозі, збірна Ізраїлю отримає можливість виступити у кваліфікації Кубка Девіса, яка відбудеться у 2025 році.

НОВИНИ