Пошук
Close this search box.

Принцеса Кейт повертається до офіційних обов’язків після завершення хіміотерапії

Принцеса Кейт Міддлтон

Принцеса Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Принцеса Уельська, дружина принца Вільяма, вперше після завершення курсу хіміотерапії повернулася до виконання офіційних обов’язків. У вівторок вона взяла участь у зустрічі, присвяченій питанням розвитку маленьких дітей, що відбулася у Віндзорському замку, повідомляють AFP .

Цей вихід на публіку став першим після її оголошення 9 вересня про завершення лікування. «Принцеса Уельська сьогодні вдень патронувала зустріч, присвячену маленьким дітям, у Віндзорському замку», – йдеться в офіційному повідомленні, опублікованому у вівторок ввечері.

Згідно з британськими медіа, для 42-річної принцеси це була перша офіційна поява у 2024 році. Через стан здоров’я її графік діяльності буде спрощеним у найближчі місяці.

Принцеса Кейт зникла з публічного життя після Різдва 2023 року, що викликало занепокоєння серед шанувальників і ЗМІ. У січні 2024 року вона перенесла операцію на черевній порожнині, а в березні повідомила, що їй діагностували рак, не уточнюючи деталей захворювання.

Перший її публічний виступ після тривалої перерви відбувся 15 червня під час параду «Trooping the Colour», організованого на честь дня народження короля Великої Британії. Після цього вона відвідала фінал чоловічого тенісного турніру Вімблдон у липні, де вручила трофей іспанському гравцеві Карлосу Алькарасу.

9 вересня, оголошуючи про завершення курсу хіміотерапії, принцеса Кейт зазначила, що з нетерпінням чекає повернення до своєї роботи та публічних виступів найближчими місяцями.

НОВИНИ