Пошук
Close this search box.

Солдати ЦАХАЛа скинули тіло терориста з даху: розпочато розслідування (відео)

Фото: depositphotos

Солдати Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) скинули тіло терориста з даху під час бойової операції в Самарії. Про це повідомляє видання Cursorinfo. Після публікації відеозапису, на якому видно цей інцидент, ЦАХАЛ розпочав розслідування. Армія назвала випадок «серйозним» і зазначила, що подібні дії не відповідають її цінностям. Представник армії запевнив, що буде проведене всебічне розслідування.

Інцидент стався на тлі поточних операцій у Самарії та Юдеї. Напередодні, під час операції в Кабатії, було атаковано автомобіль з озброєними терористами, в результаті чого четверо бойовиків загинули. Також, в рамках операції, армія позначила будинок вбивці солдата Йохая Авні, який готується до знесення.

Паралельно, в районі Аль-Фавар було заарештовано 15 розшукуваних терористів, конфісковано зброю і матеріали для підготовки обвинувачень. У Хевроні виявлено друкарське обладнання для виготовлення підбурювальних матеріалів і дві гвинтівки «Карло». ЦАХАЛ наголосив, що розслідування інциденту з тілом терориста буде завершено повністю, а відповідні заходи будуть вжиті за його результатами.

НОВИНИ