Пошук
Close this search box.

Вбивство на АЗС у Святошинському районі: підозрюваному обрано запобіжний захід

Фото: news.pn

За інформацією прес-служби Київської міської прокуратури, Святошинська окружна прокуратура м. Києва клопотала про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для 41-річного киянина, підозрюваного в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції. Суд задовольнив клопотання, і підозрюваний залишатиметься під вартою до 16 листопада 2024 року.

Подробиці злочину

Згідно з даними слідства, 18 вересня 2024 року, підозрюваний, озброєний гладкоствольною рушницею марки «Derya Сarina X-Celerate CRX 201», підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки «Honda Accord». Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл у голову власника автомобіля, викрав ключі, сумку з особистими речами та втік з місця злочину.

Затримання та обвинувачення

Затриманого підозрюють у вчиненні низки злочинів, зокрема умисного вбивства з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів. Досудове розслідування триває, однак підозрюваний не дає показань і не пояснює мотиви своїх дій.

НОВИНИ