Пошук
Close this search box.

Затримання: смертельне ножове поранення через ревнощі

Фото: Головне управління Національної поліції.

Київ, Україна – У Дарницькому районі столиці оперативники Національної поліції затримали чоловіка, який у результаті конфлікту, що виник під час застілля, завдав смертельного ножового поранення своєму опонентові.

В інциденті, що стався на вулиці Зрошувальній, поліцейські отримали виклик про виявлення тіла 39-річного чоловіка із ножовим пораненням шиї. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та кримінальна поліція для з’ясування обставин трагедії.

За інформацією правоохоронців, вечір розпочався спільним вживанням алкогольних напоїв декількома знайомими, проте згодом ситуація вийшла з-під контролю. Конфлікт між двома чоловіками спалахнув через ревнощі до спільної знайомої і переріс у бійку. Один із чоловіків схопив побутовий ніж і вдарив опонента у шию, після чого втік, залишивши на місці злочину знаряддя вбивства.

Оперативники швидко встановили особу підозрюваного – 36-річного чоловіка, який раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через вчинення крадіжок та тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин його було розшукано і затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Дарницька окружна прокуратура взяла справу під контроль, слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, що передбачає можливе покарання до 15 років позбавлення волі.

НОВИНИ