Пошук
Close this search box.

ЦАХАЛ ліквідував високопоставленого командира Хезболли Набіля Каука

Фото: thewire

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомила про ліквідацію Набіля Каука, високопосадовця терористичної організації Хезболла. У суботу, внаслідок авіаудару ізраїльських винищувачів, під координацією Управління розвідки ЦАХАЛу, Каук був знищений.

Набіль Каук обіймав посаду командира підрозділу превентивної безпеки Хезболли, а також був членом Центральної ради цієї терористичної організації. Він мав тісні зв’язки з вищим командуванням Хезболли і безпосередньо брав участь у плануванні терористичних атак на Ізраїль, включно з нещодавніми нападами.

З кінця 1980-х років Каук став важливою фігурою в організації, отримавши значний досвід у сфері військових операцій. Протягом своєї кар’єри він займав кілька ключових позицій, включаючи заступника командувача південного регіону, командира південного регіону і заступника командувача оперативної ради Хезболли.

ЦАХАЛ заявляє, що продовжуватиме здійснювати удари по керівництву терористичної організації Хезболла і захищатиме громадян Ізраїлю від усіх загроз, знищуючи тих, хто ставить під удар безпеку країни.

НОВИНИ