Пошук
Close this search box.

Сім загиблих внаслідок російського обстрілу Херсона: троє жінок і четверо чоловіків

Наслідки російського обстрілу у Херсоні

Наслідки російського обстрілу у Херсоні Фото: Херсонська ОВА

Російські війська завдали потужного удару по центральній частині міста Херсон, внаслідок чого загинули семеро цивільних. Про це повідомила Херсонська регіональна прокуратура у вівторок, 1 жовтня.

Артилерійський обстріл розпочався близько 9:00 ранку. Вибухи пролунали поблизу місцевого ринку та зупинки громадського транспорту. За попередніми даними, жертвами обстрілу стали троє жінок і четверо чоловіків.

“Наразі відомо про загибель семи цивільних. Також троє людей отримали поранення, їм надається кваліфікована медична допомога. Інформація ще уточнюється”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни відповідно до ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Крім того, голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у своєму Telegram-каналі повідомив про чотирьох поранених. “Ушпиталено чотирьох поранених, серед яких жінки віком 68, 65 і 33 роки та 65-річний чоловік. Усі постраждали від вибухових травм та уламкових поранень. На момент обстрілу вони перебували на вулиці”, – зазначив Мрочко, оприлюднивши відео з місця подій.

НОВИНИ