Пошук
Close this search box.

Зеленський визнав складну ситуацію на фронті та закликав до максимальної мобілізації зусиль

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні в понеділок зазначив, що ситуація на передовій є “вкрай складною”. Він наголосив на необхідності того, щоб українські сили зробили все можливе в найближчі місяці для досягнення успіху.

“Найважливіше — це чинити тиск на Росію, використовуючи всі доступні засоби, аби якомога швидше досягти справедливого миру для України та нашого народу”, — заявив Зеленський.

Президент підкреслив, що кожен українець повинен внести свій вклад у досягнення перемоги цієї осені. “Все, що можна зробити цієї осені, все, що можемо досягти, — треба зробити. І це залежить від кожного з нас”, — сказав він.

Також Зеленський повідомив про підготовку до важливого саміту на американській авіабазі Рамштайн у Німеччині, де зберуться президенти США Джо Байден та лідери 50 країн. На цьому саміті будуть обговорені подальші кроки щодо підтримки України як на фронті, так і на дипломатичній арені.

Зеленський продовжує наполягати на поставках більшої кількості систем ППО для захисту міст від російських ракет та дронів. За даними української армії, у вівторок вночі було збито 29 із 32 дронів, запущених Росією.

НОВИНИ