Пошук
Close this search box.

Після завершення курсу хіміотерапії Кейт Міддлтон повернулася до виконання своїх королівських обов’язків

Принц та принцеса Уельські зустрілися з молодою фотографинею Ліз Гаттон у Віндзорському замку

Принц та принцеса Уельські зустрілися з молодою фотографинею Ліз Гаттон у Віндзорському замку Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Після завершення курсу хіміотерапії Кейт Міддлтон повернулася до виконання своїх королівських обов’язків. Учора принц Вільям і принцеса Уельська зустрілися у Віндзорському замку з 16-річною Ліз Гаттон, яка бореться з рідкісною агресивною пухлиною, та її родиною.

Принц Вільям дізнався про Ліз через лондонську благодійну організацію Повітряна швидка допомога, патроном якої він є. В офіційній заяві подружжя висловило захоплення талантом і стійкістю дівчини: “Ми були раді сьогодні зустрітися з Ліз у Віндзорі. Вона — талановита молода фотограф, чия креативність і сила надихнули нас обох. Дякуємо за те, що поділилася з нами своїми фотографіями та історією. Вільям і Кетрін”.

Для зустрічі Кейт обрала елегантний штанний костюм кольору бургунді, що підкреслювало модні тренди сезону. Ліз поділилася своїм захопленням від зустрічі: “Я на сьомому небі від щастя, що моя сім’я мала такий досвід”.

НОВИНИ