Пошук
Close this search box.

Емблеми Насралли на формі російських солдатів: нові деталі

Фото:Telegram

Після ліквідації Хасана Насралли, генерального секретаря “Хізбалли”, на формі російських солдатів, що беруть участь у війні в Україні, з’явилися нашивки з його зображенням та символікою терористичної організації. Цю інформацію підтверджує Телеграм-канал “Обзиратель. Война на Ближнем Востоке”.


На світлинах видно, що на шиї деяких солдатів також були помічені арафати, що додає нові штрихи до їхнього образу. Такі дії свідчать про те, що російські окупанти прагнуть висловити “солідарність” з Хізбаллою, використовуючи символіку, пов’язану з цією організацією.

У той же час Міністерство закордонних справ Росії різко засудило ліквідацію Насралли. В їхньому заявленні йдеться про те, що дії Ізраїлю розглядаються як чергове політичне вбивство, що може призвести до серйозних наслідків не лише для Лівану, а й для всього Близького Сходу.

Відомство підкреслило, що Ізраїль був усвідомлений про можливі ризики, проте все ж вирішив здійснити атаку, що може стати причиною нової ескалації насильства в регіоні. Російська сторона поклала на Ізраїль відповідальність за можливе загострення конфлікту.

Таким чином, ситуація навколо ліквідації Насралли продовжує викликати міжнародну напругу, а дії російських військових можуть вказувати на нові альянси в контексті війни в Україні.

НОВИНИ