Пошук
Close this search box.

ALEKSEEV натякнув на розрив з солісткою “ВІА Гри”

Фото:Микита Алєксєєв instagram.com/sinetskayaulyana

Популярний співак Микита Алєксєєв, більш відомий під сценічним псевдонімом ALEKSEEV, шокував своїх шанувальників, натякнувши на можливий розрив стосунків із солісткою гурту “ВІА Гра” Уляною Сінецькою. У свіжому інтерв’ю для проєкту “Міністерства премʼєр” на YouTube-каналі M1, артист оголосив про зміни в своєму особистому житті, не згадуючи свою партнерку.

“Плинність нашого життя нескінченна, і все постійно змінюється. Зараз я на етапі, коли відбувається багато різних змін у моїй долі. Не знаю, як все буде далі,” – заявив він, натякаючи на нові повороти у своєму житті.

Раніше Микита відверто розповідав про свій роман з Уляною, яка виявляла намір отримати українське громадянство. Вони разом вже чотири роки, і ALEKSEEV неодноразово підкреслював свою готовність допомогти обраниці адаптуватися в Україні, навіть звертаючись до Служби безпеки для отримання спеціального дозволу на перетин кордону.

Однак останнім часом пара не коментує свої стосунки, а шанувальники помітили, що в інтерв’ю артист жодного разу не згадав Уляну. Це може свідчити про розрив, особливо на фоні чуток про новий роман ALEKSEEV з відомою блогеркою Дашею Кубік.

Зараз обидва артисти не дають офіційних коментарів щодо своїх взаємин, але зміни в житті Микити та його натяки на новий етап викликають чимало запитань у шанувальників. Чи дійсно це кінець їхньої історії, чи можливо, все ще є шанс на примирення? Час покаже.

НОВИНИ