Пошук
Close this search box.

Теракт у Беер-Шеві: троє поранених, один у важкому стані

Теракт у Беер-Шеві.Фото: detaly

Сьогодні, на центральному вокзалі Беер-Шеви, відбувся терористичний напад, внаслідок якого троє людей отримали ножові поранення, один з яких у важкому стані. Інцидент стався близько 14:27, коли на гарячу лінію MDA надійшло повідомлення про постраждалих біля залізничної станції.

Обставини нападу

На момент нападу на вокзалі було чутно постріли. Генеральний директор служби екстреної медичної допомоги MDA, Елі Бін, підтвердив, що медики та парамедики вже працюють на місці події, надаючи допомогу постраждалим. У результаті нападу, один з потерпілих перебуває у важкому стані, тоді як двоє інших отримали поранення середньої тяжкості.

Реакція та розслідування

Елі Бін також повідомив, що терориста вдалося знешкодити, однак інцидент все ще триває, і службовці перевіряють можливість наявності інших загроз у районі. «Ми будемо перевіряти, чи є інша арена», — додав він.

Свідчення очевидців

Серед тих, хто перебував на вокзалі, була і мати одного з солдатів, який ховався під час атаки. У розмові з виданням Ynet вона висловила стурбованість: «Я не можу додзвонитися до дочки. Вона ховається у ванній. Вона сказала мені: “Я ховаюся, не можу розмовляти з іншими солдатами.”»

Цей інцидент став черговим нагадуванням про постійну загрозу тероризму в регіоні та необхідність посилення заходів безпеки.

НОВИНИ