Пошук
Close this search box.

ЗСУ завдали потужного удару по аеродрому «Ханська» в рф: вражено склад боєприпасів

Фото: focus.

Сьогодні вночі, 10 жовтня, Сили оборони України успішно вразили важливий військовий об’єкт — аеродром «Ханська» в Республіці Адигея, рф. Зокрема, під вогнем опинився склад боєприпасів, який розташований на території бази. Внаслідок атаки спалахнула пожежа, підтверджено активну роботу російської системи протиповітряної оборони. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

На момент удару на аеродромі були розташовані літаки Су-34 і Су-27, що використовуються російськими військовими для ведення бойових дій проти України. Наразі інформація щодо обсягу пошкоджень та втрат ворога уточнюється.

Операція була проведена спільними зусиллями Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони та Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Координація всіх підрозділів ЗСУ вкотре демонструє високу ефективність та злагодженість в ударах по критичних військових об’єктах рф.

ЗСУ наголошують, що атаки на важливі об’єкти збройних сил рф продовжаться, оскільки це є невід’ємною частиною стратегії ослаблення ворога.

НОВИНИ