Пошук
Close this search box.

Ресторан “Партизан” у вогні: рятувальники швидко ліквідували пожежу без жертв

Фото: ГУ ДСНС України у Київській області

Уранці 12 жовтня о 05:33 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло тривожне повідомлення про пожежу в селі Романків, що входить до Козинської територіальної громади. Прибувши на місце події, рятувальники виявили, що вогонь охопив двоповерхову дерев’яну будівлю ресторану “Партизан”, загальна площа якої становила 2000 квадратних метрів.

Вогнеборці виявили значну загрозу, оскільки пожежа могла поширитися на сусідні будівлі. За інформацією прес-служби Головного управління ДСНС України в Київській області, ліквідація пожежі тривала близько трьох годин. Вогонь вдалося локалізувати о 09:10, після чого розпочалося проливання дерев’яних конструкцій, які розташовувалися поруч з епіцентром загоряння.

До гасіння пожежі було залучено 10 одиниць спеціальної техніки та 26 рятувальників. Завдяки оперативності і професіоналізму рятувальних служб вдалося врятувати 13 споруд комплексу. На щастя, жертв і постраждалих немає. Наразі встановлюється причина виникнення пожежі.

Ця подія ще раз підкреслює важливість дотримання правил пожежної безпеки, особливо в об’єктах, які містять дерев’яні конструкції.

НОВИНИ