Пошук
Close this search box.

Шон «Дідді» Комбс стикається з новими звинуваченнями у сексуальному насильстві

Шон «Дідді» Комбс

Репер та хіп-хоп продюсер Шон «Дідді» Комбс, 54 роки, потрапив у центр нового скандалу після подання шести позовів про сексуальне насильство. Один із позивачів, чоловік, звинувачує артиста в тому, що той зґвалтував його, коли йому було всього 16 років, про що повідомляє Reuters.

Ці звинувачення стали першим випадком, коли Комбс опинився під судом за справами, пов’язаними з неповнолітніми. Позови були подані до федерального суду на Манхеттені всього за місяць після того, як прокуратура висунула кримінальні звинувачення проти нього у справі про тривалу схему секс-торгівлі та вимагання.

Адвокати Комбса рішуче заперечують всі висунуті звинувачення. «У суді правда переможе: містер Комбс ніколи не чинив сексуального насильства нікому – ані дорослим, ані неповнолітнім, ані чоловікам, ані жінкам», – йдеться у заяві його юридичної команди.

Серед анонімних позивачів є особа, яка стверджує, що під час вечірки в резиденції Комбса в Хемптонах у 1998 році репер примусив його зняти штани і торкнувся його статевих органів. На момент інциденту заявнику було лише 16 років.

16 вересня Комбс був заарештований і звинувачений у змові, торгівлі людьми та транспортуванні з метою проституції. На наступний день він не визнав себе винним у цих звинуваченнях. Суддя відхилив його клопотання про звільнення під заставу 10 жовтня, призначивши дату наступного судового засідання на 5 травня 2025 року.

Ці нові обвинувачення вносять суттєві зміни в імідж Комбса, який завжди стверджував свою невинність та продовжує боротися за репутацію. Відомий як один із найвпливовіших діячів у світі хіп-хопу, він наразі опинився під загрозою через серйозні звинувачення, які можуть мати далекосяжні наслідки для його кар’єри.

НОВИНИ