Пошук
Close this search box.

ЦАХАЛ завдає удару по “Хезболлі” у Південному Лівані

Фото:Пресслужба ЦАХАЛу

Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) повідомила про ряд успішних операцій проти бойовиків “Хезболли” у Південному Лівані. За останні дні 188-я бригада, діючи під командуванням 36-ї дивізії, виконала низку локалізованих наземних рейдів на основі точної розвідувальної інформації.

Пресслужба ЦАХАЛу

У серії координованих дій було знищено центральний підземний командний пункт і терористичний туннель, що належали “Хезболлі”. Цілеспрямовані атаки виявилися результативними у ліквідації критичної інфраструктури бойовиків, включно з десятками складів озброєнь і кількома тунельними шахтами, які використовувалися для атак на ізраїльські території.

Інженерні війська бригади виявили складний підземний маршрут, який з’єднував дві тунельні шахти в районі бойових дій. У шахтах були знайдені довгострокові укриття, озброєння та документи, що належали терористам. Військові у співпраці з інженерним підрозділом Северного командування заблокували доступ до цих об’єктів.

Пресслужба ЦАХАЛу

В ході одного з авіаударів було ліквідовано регіональний командний центр “Хезболли”, який був активно використаний для координації нападів на північ Ізраїлю протягом останніх місяців. У командному центрі на момент удару перебували четверо терористів, які були усунені.

Ці операції підкреслюють рішучість ЦАХАЛу продовжувати вживати заходів проти загроз, що виходять від “Хезболли” та інших терористичних угруповань, спрямованих проти безпеки Ізраїлю.

Пресслужба ЦАХАЛу

НОВИНИ