Пошук
Close this search box.

“Безпека Ізраїлю та Розвиток Поселень: Звернення прем’єр-міністра Нетаньягу на засіданні уряду”

фото:Depositphotos

Під час сьогоднішнього засідання уряду, що відбулося 23 червня 2024 року, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу наголосив на необхідності повернення жителів південного та північного регіонів країни у їхні домів та забезпеченні їхньої безпеки. Він також оголосив про призначення генерал-майора запасу Йфтаха Рон-Таля на посаду керівника Управління “Ткума” на півдні та контр-адмірала запасу Елієзера (Чейни) Марома на посаду керівника Північного управління з метою координації заходів з відновлення регіонів.

Нетаньягу також висловив вдячність за підтримку від президента Байдена та адміністрації США у вигляді моральної та матеріальної підтримки, однак висловив обурення через затримки у поставках військової техніки. Він підкреслив важливість швидкого вирішення цього питання для забезпечення національної безпеки Ізраїлю.

Прем’єр-міністр завершив своє виступання, відзначивши героїзм і рішучість українських військових, які захищають країну, та виразив сподівання, що відповідні заходи будуть прийняті найближчим часом для вирішення нагальних питань безпеки та стабільності.

джерело:https://dom.co.il