Пошук
Close this search box.

Генерал Які Дольф: Стабільність та Протидія Тероризму

Фото:xtrarentals.com

Генерал Які Дольф зустрівся з керівниками рад ІєШа: головні моменти

Як повідомляє: 7kanal.co.il У кінці минулого тижня бригадний генерал Які Дольф, командувач дивізії «Юдея і Самарія», зустрівся з головами рад та регіональних влад ІєШа.

Оцінка оперативної ситуації

Під час зустрічі були представлені основні моменти оцінки оперативної ситуації, і відбувся відкритий діалог з керівниками органів влади. Командир дивізії зазначив дії своїх бійців щодо протидії тероризму, включаючи наступальні операції, посилення ударів з повітря, оборону «лінії шва», підсилення елементів оборони в поселеннях та в тилу.

Складні інциденти в Дженіні

Генерал Дольф відзначив, що події в Дженіні були складними і важкими. Він висловив свої співчуття сім’ям, країні та всьому народу. Дольф підкреслив, що в Юдеї і Самарії немає притулку для терористів: «Ми працюємо всюди і щогодини».

Досягнення операцій

Дольф також додав, що послідовність і темп операцій приносять вражаючі результати. Він наголосив на важливості миру та безпеки для мешканців регіону: «Жителі цих місць, мир і безпека, відчуття захищеності – все це світло для наших дій». Він цитував книгу Техілім (119:105), де йдеться про те, що слово Боже направляє і освітлює праведнику його шлях.

Для більш детальної інформації про заходи з протидії тероризму відвідайте нашу сторінку з безпеки.


НОВИНИ