Пошук
Close this search box.

Ярослав Ракицький покидає “Шахтар”

Фото: вікіпедія

Захисник “Шахтаря” йде з клубу як вільний агент

Як повідомляє: unian.net Центральний захисник донецького “Шахтаря” Ярослав Ракицький оголосив про свій відхід з команди діючих чемпіонів України з футболу. Про це він повідомив у своєму Instagram.

У своєму пості Ракицький емоційно подякував клубу, в якому провів багато років.

“З 12 років і до сьогодні я віддавав своє серце і душу донецькому “Шахтарю” як на полі, так і поза ним. Дякую, президенте, за все, що ви зробили для нас. За можливість насолоджуватися кар’єрою в найкращих умовах, на найкращому стадіоні. За те, що повірили в мене. Я віддавав усе для рідного клубу. Дякую, “Шахтар”! Дякую, мій український Донецьк!” – написав гравець.

Він побажав “Шахтарю” “золотих кубків та перемог”.

“Молодь “Шахтаря”, ніколи не здавайтесь, будьте найкращими, прогресуйте і прославляйте наш рідний донецький “Шахтар” по всьому світу. Я вірю в вас. Я завжди буду вболівати за вас. І моє серце назавжди залишиться оранжево-чорним. Я покидаю “Шахтар”. Історія, з якою пов’язане все моє життя, завершилася”, – підсумував Ракицький.

Повернення Ярослава Ракицького в “Шахтар”:

У січні 2023 року стало відомо, що Ярослав Ракицький повернувся до донецького “Шахтаря”. На той момент 33-річний гравець приєднався до “гірників” на правах вільного агента, підписавши контракт до кінця сезону.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Ракицький покинув російський “Зеніт”. Влітку він став гравцем турецького клубу “Адана Демірспор“.

НОВИНИ