Пошук
Close this search box.

Напад у Лауф-ан-дер-Пегніц: Громадянин Ірану атакував поліцейських, пролунали постріли

Фото:Depositphotos

Деталі інциденту

Вчора пообіді в місті Лауф-ан-дер-Пегніц поблизу Нюрнберга стався інцидент, що викликав значний резонанс у суспільстві. Громадянин Ірану напав з ножем на трьох співробітників федеральної поліції, змусивши офіцерів відкрити вогонь. Про це повідомляє німецький телеканал Welt.

Хід подій

Події розгорталися на залізничній станції близько 16:45 за місцевим часом. Представник поліції Середньої Франконії повідомив, що спочатку нападник атакував патрульний автомобіль федеральної поліції. Коли офіцери вийшли з машини, він напав на них з ножем.

Дії поліції

Офіцери декілька разів вистрілили в нападника, і той упав. Поліцейські негайно викликали швидку допомогу, однак врятувати злочинця не вдалося — він помер від отриманих поранень на місці події.

Розслідування триває

Представник поліції підкреслив, що розслідування інциденту триває. Наразі встановлюються мотиви нападу та всі обставини події.

Детальніше про інцидент можна дізнатися на сайті телеканалу Welt.

Цей інцидент підкреслює важливість готовності правоохоронних органів до дій у надзвичайних ситуаціях та викликає необхідність обговорення заходів щодо забезпечення безпеки громадян.

НОВИНИ