Пошук
Close this search box.

Байден під тиском: Демократи вимагають змінити кандидата

Фото:Depositphotos

Вашингтон — У Демократичній партії назріває буря. В суботу вранці член палати представників Енджі Крейг (демократка від Міннесоти) несподівано закликала президента Джо Байдена вийти з президентських перегонів, аргументуючи це необхідністю обрати більш сильного кандидата для протистояння Дональду Трампу. Це заява стала кульмінацією серії напружених зустрічей і обговорень всередині партії.

Поки Байден зміцнює свою кампанію, його критики все гучніше висловлюють сумніви у його здатності виграти вибори. Лідер меншості в Палаті представників Хакім Джеффріс організував екстрену зустріч з провідними демократами, щоб обговорити подальші кроки.

Попри зростаючий тиск, Байден залишається непохитним. Його союзники наполягають на його прогресі та готовності до боротьби, в той час як сам президент планує ключові заходи в Пенсильванії, щоб зміцнити свої позиції.

З наближенням наступного тижня, коли демократи повернуться до Вашингтону, обговорення щодо майбутнього Байдена стають все більш публічними та емоційними, обіцяючи напружені та вирішальні дні для партії.

Джерело: The Washington Post.

НОВИНИ