Пошук
Close this search box.

“Українські виробники отримали дозвіл на експорт кормових продуктів до Ізраїлю”

Фото: depositphotos

Українські виробники тепер мають можливість експортувати кормове борошно та кормові жири до Ізраїлю. Спеціальні ветеринарні сертифікати для супроводу борошна з птиці, пір’я, рибного борошна, а також олій та жирів для годування тварин були погоджені компетентними органами обох країн.

Роль МЗС України та Держпродспоживслужби в розвитку експорту

Це відкриття ринків стало можливим завдяки спільній роботі фахівців Держпродспоживслужби та дипломатів МЗС України. Дмитро Кулеба, Міністр закордонних справ України, підкреслив: “МЗС разом з Держпродспоживслужбою активно працюють над відкриттям нових ринків для української продукції у світі. Тільки за останній тиждень ми відкрили нові ринки в трьох країнах: Китаї, Катарі та Ізраїлі. Це частина нашої стратегії з підтримки українського бізнесу у часи війни.”

Розширення експорту: стратегія Держпродспоживслужби

Сергій Ткачук, Голова Держпродспоживслужби, додав: “Ми продовжуємо підтримувати розширення двосторонньої торгівлі та диверсифікацію експорту різних категорій продукції, зокрема кормів для тварин. Наразі активно опрацьовуються 220 напрямків щодо відкриття ринків у різних країнах світу з такими товарними позиціями, як м’ясо, молочна продукція, рибна продукція, продукти бджільництва та інші.”

Детальнішу інформацію щодо ветеринарних сертифікатів можна знайти на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби

НОВИНИ