Пошук
Close this search box.

Ліам Пейн, колишній учасник One Direction, загинув у Буенос-Айресі після падіння з третього поверху готелю

Ліам Пейн, колишній учасник One Direction

Ліам Пейн, колишній учасник One Direction

Ліам Пейн, британський співак і колишній учасник популярного бойз-бенду One Direction, трагічно загинув у столиці Аргентини, Буенос-Айресі, після падіння з третього поверху готелю, повідомляє Reuters із посиланням на місцеві ЗМІ. Співакові було 31 рік.

За даними аргентинських видань La Nacion та Clarin, поліція отримала виклик до готелю в престижному районі Палермо через повідомлення про “агресивного чоловіка, який міг бути під впливом наркотиків і алкоголю”. Медики, які прибули на місце, підтвердили смерть співака, тіло якого знайшли на внутрішній терасі готелю.

Шлях до слави в One Direction

Ліам Пейн здобув світову славу як учасник поп-гурту One Direction, створеного у 2010 році під час сьомого сезону британського шоу X Factor. Гурт, до складу якого також входили Гаррі Стайлз, Зейн Малік, Найл Хоран та Луї Томлінсон, посів третє місце на конкурсі, але швидко завоював міжнародну популярність. У 2016 році One Direction розпався, і його учасники розпочали сольні кар’єри.

Боротьба з залежністю

У 2023 році Пейн відкрито говорив про свою боротьбу з залежністю та лікування в реабілітаційній клініці. За кілька днів до трагедії він відвідав концерт свого колишнього колеги по гурту, Найла Хорана, в Буенос-Айресі.

Вранці в день трагедії Пейн поділився відео в Snapchat про свою поїздку до Аргентини, розповідаючи про кінні прогулянки, поло та те, як він нетерпляче чекає повернення додому, щоб побачити свого собаку. “Це чудовий день тут, в Аргентині”, — сказав він у відео.

Трагічна смерть Пейна стала шоком для його численних шанувальників і колег, залишивши глибокий слід у музичному світі.

НОВИНИ