Пошук
Close this search box.

“Хезболла” обстріляла північ Ізраїлю: десятки ракет вдарили по Галілеї

Ізраїльська система протиракетної оборони

Ізраїльська система протиракетної оборони перехоплює ракети, випущені з Лівану над Цфатом 25 вересня 2024 року Фото: Девід Коен/Flash90

У середу ізраїльська влада оголосила про потужний ракетний обстріл північної частини країни з боку ліванського угруповання “Хезболла”. За словами офіційних осіб, на район Галілеї було випущено близько 40 ракет за один залп. Відеозаписи, що з’явилися в соціальних мережах, показують драматичні кадри неба, порізаного слідами від ракет і перехоплювачів протиповітряної оборони Ізраїлю, повідомляє The time of Israel.

Ізраїльська влада повідомляє, що частина ракет була успішно перехоплена в повітрі або впала в безлюдних районах, однак кілька снарядів прорвали оборону і влучили в густонаселені території. У місті Цфат одна з ракет пошкодила будівлю центру соціальної допомоги, хоча, на щастя, постраждалих немає.

Знімки, опубліковані великими фотоагентствами, показують масштаби руйнувань у районі Цфат: лісову пожежу, яку довелося гасити з повітря, і житловий будинок, що зазнав прямого влучання ракети. Напруження в регіоні продовжує зростати.

НОВИНИ