Пошук
Close this search box.

Напад на російськомовну прибиральницю у Кір’ят-Хаїмі: звинувачення сусіду в агресії та вандалізмі

Фото: depositphotos.

У місті Кір’ят-Хаїм стався інцидент, який привернув увагу правоохоронців. 38-річному місцевому мешканцю висунули обвинувачення в жорстокому нападі на прибиральницю, що працювала у сусідній квартирі. Про це повідомляють ізраїльські медіа, зокрема сайти vesty та mynet.

За словами постраждалої, під час прибирання квартири, яку готували до продажу, до неї раптово підійшов сусід. Чоловік, розлючений власними підозрами, що в приміщенні планують відкрити будинок розпусти, почав словесно ображати жінку, називаючи її “російською повією”. Однак на цьому агресія не зупинилася — він зайшов у квартиру і вдарив її ліктем у обличчя.

Прибиральниця впала, але зібралася з силами і спробувала втекти, сховавшись у внутрішній кімнаті. Однак нападник продовжив переслідувати її, завдаючи ударів кулаками по голові. Жінка благала про милосердя, намагаючись заспокоїти агресора, говорячи на івриті: “Сліха, сліха” (“Вибачте”). Але чоловік залишався невблаганним: він погрожував задушити її, демонструючи це руками.

Нападник залишив жертву лише тоді, коли вирішив знищити майно квартири. Він розбив телевізор, зламав меблі та пошкодив кухонний інвентар. У підсумку, жінка отримала численні тілесні ушкодження, серед яких гематоми та синці на обличчі.

Проти чоловіка висунули обвинувачення за трьома пунктами: напад із завданням тілесних ушкоджень, навмисне пошкодження майна та погрози. Суд розглядає справу, яка може стати ще одним прикладом неприпустимої агресії та ксенофобії в сучасному суспільстві.

НОВИНИ