Пошук
Close this search box.

Теракт у Беэр-Шеві: загинула сержант пограничної поліції

Фото:Пресслужба Поліції Ізраїлю

6 жовтня, Беэр-Шева — трагічні новини з центрального автовокзалу: у результаті терористичної атаки загинула сержант пограничної поліції Шира Хая Суслик. Подія сталася близько 14:30, коли невідомий зловмисник розпочав стрілянину, використовуючи вогнепальну та холодну зброю, про це повідомляє Newsru.co.il.

За даними служби швидкої допомоги “Маген Давид Адом”, внаслідок теракту постраждали 11 осіб. Найгірша доля спіткала молоду жінку, яка, незважаючи на зусилля медиків, померла у лікарні. Решта постраждалих, серед яких десять молодих людей, отримали різні травми — від важких до легких. Двоє з них у важкому стані були доставлені до лікарні “Сорока”.

Після події три людини потребували медичної допомоги для подолання нервового шоку, що свідчить про психологічний вплив трагедії на свідків.

Терорист був ліквідований на місці, однак ця жахлива подія ще раз підкреслює зростаючу напругу у регіоні. Місцева поліція продовжує розслідування, щоб з’ясувати всі обставини інциденту. Відзначається, що безпека у громадських місцях наразі під посиленим контролем.

Суспільство з глибоким співчуттям відгукується на цю трагедію, висловлюючи підтримку родині загиблої та всім постраждалим.

НОВИНИ