Пошук
Close this search box.

Трагедія на Мертвому морі: 51-річний чоловік загинув у водах курорту Ейн-Бокек

Фото: newsru

У суботу вранці на Мертвому морі сталася трагедія: 51-річний чоловік, ймовірно, турист, утонув на пляжі готельного комплексу Ейн-Бокек. Про це повідомляє 9 канал Ізраїлю.

Обставини інциденту

В інформацію про утоплення чоловіка надійшла близько п’яти годин ранку. На виклик виїхала бригада швидкої допомоги, медик якої, Елад Фесс, розповів про події на місці трагедії: “Коли ми прибули, кілька людей вже намагалися витягнути чоловіка з води. Він був без свідомості, не дихав, у нього не прощупувався пульс. Ми почали реанімаційні заходи: виконували непрямий масаж серця, штучну вентиляцію легень, використовували лікарські препарати. На жаль, після тривалих спроб реанімації нам довелося констатувати смерть чоловіка”.

Небезпеки Мертвого моря

Утоплення в Мертвому морі є складним завданням, адже “пересолена” вода виштовхує людське тіло на поверхню, подібно до пробки. Водночас навіть у таких умовах людина може захлинутися, якщо панікує через потрапляння солоної води в очі або втрачає свідомість через хворобу. Тому рекомендується купатися в Мертвому морі лише у визначений час, коли на пляжі присутні рятувальники.

Цей інцидент підкреслює важливість дотримання правил безпеки під час відпочинку на курортах. Трагедія на Мертвому морі є нагадуванням про необхідність уважності і обережності, адже навіть у безпечних, на перший погляд, умовах можуть траплятися надзвичайні ситуації.

НОВИНИ