Пошук
Close this search box.

В Одесі застрелили бізнесмена Геннадія Бейбутяна: нові деталі резонансного вбивства

Фото: Національна поліція України.

18 жовтня у передмісті Одеси сталося трагічне вбивство, яке сколихнуло місцеву спільноту. За інформацією, наданою журналістами, під час нападу невідомого вбивці загинув бізнесмен Геннадій Бейбутян, який очолював одне з відомих громадських формувань.Про це повідомляє TimeUkraineIsrael з посиланням на Українську Службу Інформації

Обставини події

Тіло чоловіка було виявлено пізно ввечері на узбіччі дороги. Згідно з повідомленнями поліції Одеської області, у нього виявили вогнепальні поранення. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, а також криміналістична лабораторія, що проводить детальний аналіз ситуації.

За словами правоохоронців, інформацію про подію вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 115 Кримінального кодексу України, що передбачає умисне вбивство.

Версії слідства

Журналістка Ірина Гриб, посилаючись на джерела у поліції, зазначила, що слідство розглядає кілька можливих версій трагедії. Серед них — версія замовного вбивства, а також можливий випадковий конфлікт на дорозі. Важливо зазначити, що тіло було знайдене поблизу автомобіля загиблого на Старолюстдорфській дорозі, що може свідчити про обставини, що призвели до цього жахливого інциденту.

Реакція громади

Смерть Геннадія Бейбутяна викликала великий резонанс серед жителів Одеси. Багато хто пам’ятає його як активного учасника громадського життя, а також як особу, що займалася благодійністю. У зв’язку з цим, новина про його вбивство вражає і спонукає до роздумів про безпеку в регіоні.

На даний момент поліція продовжує розслідування, і громадськість сподівається на швидке встановлення обставин, що призвели до цієї трагедії.

НОВИНИ