Пошук
Close this search box.

“Трагічна загибель Іцхака Коена і Женеви Лопес”

Фото: depositphotos

Іцхак Коен, 37-річний ізраїльтянин, та його 27-річна наречена, фотомодель і колишня королева краси провінції Пампанга на Філіппінах Женева Лопес, яких оголосили зниклими безвісти понад два тижні тому, померли. Фрагменти їх тіл знайшли в старому кар’єрі біля міста Капас на Філіппінах. Місцева поліція розслідує обставини їх смерті.

Як повідомляє: газета “Маарів”, тіла Коена та його нареченої були знайдені вранці того самого дня. Їх автомобіль виявили згорілим майже два тижні тому. Тіла доставили до місцевої лабораторії судової медицини для проведення вскриття та забору зразків ДНК.

Останній раз Іцхака Коена та Женеву Лопес бачили 21 червня, коли вони поїхали на своєму внедорожнику до міста Капас для укладення угоди щодо земельної ділянки. Як розповів раніше брат зниклого, Іцхак Коен зустрівся з чоловіком, який мав йому гроші, позичені кілька років тому під час хвороби його знайомого дружини. Гроші так і не повернули, але замість цього чоловік запропонував передати йому земельну ділянку і запросив приїхати, щоб узгодити деталі.

Їх згорілий автомобіль виявили в Капасі вранці 22 червня. Філіппінська поліція ідентифікувала сім підозрюваних, включаючи ріелтора, який організував зустріч. Спочатку сестра Женеви, Джоні, повідомила поліцію про зникнення пари, наголошуючи, що не може зв’язатися з Женевою і її нареченим ізраїльтянином.

Іцхак Коен прожив на Філіппінах кілька років, а Женева Лопес була його нареченою. Пара планувала шлюб незабаром.

НОВИНИ