Пошук
Close this search box.

Вибухи на весіллі, похоронах і в лікарні: кривава трагедія в Нігерії

Фото:Depositphotos

На північному сході Нігерії, в місті Гвоза, сталася жахлива подія, яка потрясла увесь світ. Терористи-смертники влаштували серію вибухів на весіллі, похоронах і в лікарні, в результаті чого загинуло щонайменше 18 осіб. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на місцеве агентство з надзвичайних ситуацій.

За словами генерального директора головного управління відомства в штаті Борно Баркіндо Саіду, серед загиблих є діти та вагітні жінки. Вибухи завдали серйозних травм багатьом людям: постраждалі були госпіталізовані з пораненнями черевної порожнини, переломами черепа та кінцівок. Загалом постраждало 30 осіб, і їх стан викликає серйозне занепокоєння у медиків.

Саіду зазначив, що атаки були здійснені окремо, що підкреслює продуманість і жорстокість терористів. На цей момент жодна група не взяла на себе відповідальність за ці напади, залишаючи світ в очікуванні подальших роз’яснень.

Ця трагедія ще раз показує, наскільки вразливі люди перед обличчям тероризму, і викликає серйозні питання щодо безпеки та захисту мирних громадян у регіонах, що піддаються таким загрозам.

Детальніше про цю трагедію можна дізнатися за посиланням:eadaily

НОВИНИ