Пошук
Close this search box.

Ізраїльська армія проводить масштабну антитерористичну операцію в таборі біженців Балата

Фото:Depositphotos

Як повідомляє Israelinfo, сьогодні вранці в таборі біженців Балата в Шхемі (Наблус) розпочалася масштабна антитерористична операція, яку проводять ізраїльські військові сили. За даними пресслужби ЦАХАЛ, операція спрямована на виявлення та затримання озброєних екстремістів, що переховуються в цьому районі.

За повідомленням армійського джерела, озброєні люди відкрили вогонь по ізраїльських солдатах, як тільки вони увійшли до табору. У відповідь на це ізраїльські сили вжили заходів для подавлення вогню.

Палестинські джерела повідомляють про сімох поранених під час зіткнень. Зіткнення відбулися на вулиці Аль-Кудс, що прилягає до табору Балата.

Представники Червоного Півмісяця підтверджують, що бригади «швидкої допомоги» оперативно надали медичну допомогу трьом постраждалим з вогнепальними пораненнями та чотирьом з осколковими. Усі постраждалі були негайно доставлені до найближчої лікарні для надання необхідної допомоги.

Ситуація залишається напруженою, і армія Ізраїлю продовжує контролювати ситуацію в таборі, вживаючи всіх можливих заходів для забезпечення безпеки своїх громадян.

НОВИНИ