Пошук
Close this search box.

Ліквідовано нового лідера «Хезболли»: Розвідувальне Агенство Народу про події на Близькому Сході

Фото:Telegram

У своєму телеграм-каналі Розвідувальне Агенство Народу повідомило про ліквідацію нового лідера ліванської терористичної організації «Хезболла» Гашема Сафі ад-Діна. Ця подія стала черговим етапом у тривалій боротьбі з радикальними угрупуваннями в регіоні.

Джерела в ізраїльських спецслужбах підтверджують, що Гашем Сафі ад-Дін, який став лідером організації менше року тому, вже став об’єктом уваги міжнародної розвідки. Моссад, відомий своєю оперативною ефективністю, нагадав про свою присутність: «Ми бачимо і чуємо все…»

Одночасно із ліквідацією ад-Діна, Розвідувальне Агенство повідомляє про призначення Ібрагіма Амін Ас-Сайєда новим лідером «Хезболли». Це викликає побоювання щодо можливої ескалації конфлікту в регіоні, оскільки новий лідер відомий своєю агресивною риторикою.

Фото:Telegram/Ібрагім Амін Ас-Сайєда

Ця ситуація може вплинути на подальший розвиток подій у Лівані та на відносини в регіоні, з огляду на те, що «Хезболла» має значний вплив у країні та на Близькому Сході в цілому. Спостерігачі прогнозують, що нові виклики можуть з’явитися на горизонті, адже зміна лідерства часто супроводжується боротьбою за владу всередині організації.

Ситуація залишається напруженою, і світ з нетерпінням чекає подальших розгортань подій.

НОВИНИ