Пошук
Close this search box.

Помста за страти: десантники ЗСУ знищили військових злочинців з “елітної” бригади РФ

Фото: 80 окрема десантно-штурмова Галицька бригада ДШВ ЗСУ

Операція українських десантників

У рамках відповідних дій українських збройних сил у Курській області було знищено кілька військових злочинців зі складу 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ. Операцію виконали бійці 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади, які нанесли вражаючий удар по позиціях ворога.Про це повідомляє видання Glavred.

Втрата ворога

За інформацією прес-служби Десантно-штурмових військ (ДШВ), раніше ворога знищували десантники з 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади, а також бійці з 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади. “Не вдалось російським загарбникам протестувати на міць галицьких десантників, адже їхня спроба закінчилась значними втратами”, – зазначають у ДШВ.

Злочини російських окупантів

Львівські десантники, використовуючи стрімку атаку, знищили кілька представників 155-ї бригади, які неодноразово фігурували у злочинах проти українських військовополонених. Варто зазначити, що підрозділи цієї бригади були причетні до розстрілів беззбройних українських солдатів.

Справедливість і моральний порядок

Нагадаємо, що в останні місяці з’являлися численні свідчення про військові злочини окупантів, зокрема розстріли українських полонених на півдні України. Інциденти, коли окупанти ставили українських бійців на коліна та розстрілювали їх практично впритул, викликали обурення серед міжнародної спільноти.

Дії українських десантників, спрямовані на покарання військових злочинців, є важливим кроком у відновленні справедливості та захисту честі українських збройних сил. Таким чином, Україна продовжує боротися не лише за територіальну цілісність, але й за відновлення морального порядку у військових справах.

НОВИНИ