Пошук
Close this search box.

Сили оборони України завдали потужного удару по військовому арсеналу “Котлубань”

Пожежа на арсеналі “Котлубань”.Фото: ostro.org

29 вересня 2024 року – У ніч на сьогодні, українські військові виконали важливу операцію, завдавши удару по російському арсеналу зберігання та модернізації ракетно-артилерійського озброєння, розташованому поблизу селища Котлубань у Волгоградській області. Про це повідомила прес-служба Генерального штабу Збройних Сил України.

Згідно з отриманою інформацією, перед ударом до арсеналу прибув ешелон з іранськими ракетами, що став додатковою загрозою для безпеки України. Незважаючи на те, що об’єкт мав потужне прикриття засобами радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони, наші військові показали високу ефективність і виконали бойове завдання з точністю.

На території арсеналу, після ураження, спостерігається масштабна пожежа та детонація боєприпасів, що свідчить про серйозні втрати ворога.

Операція була проведена силами безпілотних систем в тісній взаємодії з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Служби безпеки України.

Ця успішна атака підкреслює зростаючий військовий потенціал України та рішучість захисників у боротьбі з агресією, а також продовжує підривати воєнні можливості противника.

НОВИНИ