Пошук
Close this search box.

Сили оборони України знищили тисячі тонн боєприпасів на двох складах у Росії

Фото: рос.ЗМІ

Сили оборони України здійснили вогневе ураження по двох військових арсеналах російських збройних сил. Сьогодні вночі був атакований арсенал «Тихорецьк» у Краснодарському краї, який входить до трійки найбільших баз зберігання боєприпасів окупантів і відіграє ключову роль у логістичній системі російських військ. За наявними даними, під час удару на території арсеналу перебував черговий ешелон, що доставив щонайменше 2000 тонн боєприпасів, в тому числі з КНДР.

Також під удар потрапила радіолокаційна станція «Подльот», що виявляла повітряні цілі в районі арсеналу, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Крім того, Служба безпеки України завдала удару по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління Міністерства оборони Росії, розташованому поблизу населеного пункту Октябрський у Тверській області. В обох районах зафіксовані пожежі та детонації.

Операції були успішно проведені у співпраці різних підрозділів Сил оборони, зокрема, сил безпілотних систем, спецоперацій Збройних Сил України, Служби безпеки та інших. Бойова діяльність проти важливих військових об’єктів російських окупантів триває.

НОВИНИ