Пошук
Close this search box.

Принцеса Беатріс чекає на другого малюка: радісна звістка з Британії!

Принцеса Беатріс та Едоардо Мапеллі Моцці.Фото: bigmir.net

Як повідомляє glamour.kyiv.ua, принцеса Беатріс, старша дочка принца Ендрю, герцога Йоркського, та його колишньої дружини Сари Фергюсон, з радістю оголосила про свою другу вагітність. Офіційна заява з’явилася на сторінці королівської родини в Instagram.

У публікації зазначено, що 36-річна принцеса та її чоловік, 40-річний італійський аристократ і бізнесмен Едоардо Мапеллі Моцці, очікують поповнення в родині навесні 2025 року. Інші деталі про нову дитину поки що залишаються в таємниці.

Принцеса Беатріс та її чоловік супроводили оголошення двома рідкісними фотографіями з особистого архіву. На першому знімку пара ніжно обіймається, а на другому кадрі Едоардо зображений під час прогулянки в лісі з їхньою трирічною донькою Сієнною та восьмирічним сином від попередніх стосунків.

«Її Королівська Високість Принцеса Беатріс і пан Едоардо Мапеллі Моцці з великою радістю повідомляють, що очікують на другу спільну дитину, брата або сестру для Вулфі та Сієнни. Його Величність Королю було повідомлено, і обидві родини з нетерпінням чекають на цю новину», — йдеться в офіційній заяві.

НОВИНИ